Running far far away

spider

It's not good enough, to show you that I'm
willing to give, and sacrifice
And I was the one, who was lifting you up
When you thought your life, had had enough

And when I get close, you turn away
There's nothing, that I can do or say
So now I need you, to tell me the truth
You know I'd do that for you

So why are you running away?
Why are you running away?


Hoobastank - Running Away

Varför? :(

Sista dagen innan mörkret...


jag 

Allra första inlägget ^^ ska verkligen försöka skriva av mig här, ska bli intressant å se om ja klara det. Jahapp, då blir det vintertid imorgon (och min namnsdag desutom, grattis grattis =)). Jag älskar hösten och är verkligen trött på sommaren. Nu tar jag långa promenader i kylan med mina storna nya luffsiga vantar och bara andas in den friska luften. Det är så skööönt. Och nu är det lov desutom, ännu skönare :). Igår var jag hos Stina och myste framför tv.n å käka lussebullar. Så jävla mysigt, å du e så go tjejen! Sen vart de ju jobbit att cykla genom hela stan mitt i natten för att komma hem men Henrik höll mig sällskap på telenfonen så de funka ^^.
Idag ska jag äntligen få in min nya hälriga breeeda säng, fiiinally! Har stått i garaget i 3månader, nu e det äntligen dax, ska se om vi hinner måla lite väggar också.
Sen ikväll ska jag jobba på mejeriets Clubbi'n, ska bli skitkul. Å ja e verkligen ledsen Becka att ja inte fixa The ark åt dig, men jag ska iaf fråga i kväll om jag kan fixa in dig på Helloween Åsa ;)


Hoppas ja får träffa dig på lovet sötnos, längtar så efter dig !!!

Aja, so long suckers ;)
XxX

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!