Det sjukaste trippel-triangeldramat jag nånsin haft

TJejer, nu ska ni få höra det sjukaste jag nånsin haft för mig. Jag har satt mig själv i dubbel-super duperr trubbel verkligen.
Vi börjar såhär:

Jocke. Vi har ju träffats sen i juli och ni vet att jag har tyckt om hnm. Nu senaste 3-4veckorna så har vi typ inte träffats, ringt, smsat eller knappt pratat med msn med varandra. Med andra ord så har jag typ givit upp. dels för att vi endå inte har ngn framtid och dels för at than inte försöker poch kämpar för att ha mig kvar. så därför har jag träffat :


1.jocke      2.sebastian     3. robin       4. alex cezar      5 - jonas (ingen bild, men ej snygg så wtf :P)

Sebastian. En kille som jag träffade först på gbg's amazon tema. Sen träffades vi igen på housetåget. Under tiden har vi haft ganska bra och trevlig kontakt med varandra. Hans bästa kompis har blivit en av min bättre killkompisar - Erik från bartenderskolan, vilket är så jääävlia kul för en gångs skulle så har ja träffat ngn som har kompisar som man själv looove. + att jag träffat många i deras krets och alla e superballa. Sebastian hänger iofs med alla trattner, christina, jeanette, erica, disa...u name it. Men oh well. Vi bestämmde i lördags att vi skulle träffas i veckan så jag kom över till hnm igår (ons). Han bor i det fetaste huset med pool, högt tak, designershit å jag..typ 4bilar. ganska schtek minst sagt. Vi hade skitmysigt. och va händer?!?!?: Jo:

Jocke ringer...å eftersom ja INTE lagt in så många nr så svara jag...typ: hej..vem e de? han ba duuuuu veet ;D ja ba..nää säg. Typ..ja så fick ja till sist reda på att de va han. Å då kunde jag ju inte säga att ja lå¨g där med en annan kille å kolla film :O så va tvungen att sncaka med hnm i typ 10min minst efetersom vi inte snackat på typ...länge! sebastian hörde lätt att de va en kille...å så snackar vi s¨länge. jäääävligt dålig tajming. IAF!.. jag saknade faktistk jocke när ja hörde hans röst..endå gillar ja sebbe som fanns brevid mig? ehh..jobbit! å vi har inte kommit nära den saftiga biten än. imrn e de:

Buddah louge - energy in the park - RIktigt mkt folk, ja har gratis inträde å shit så e ja sjukt pepp på de. Vem kommer vara där? Jo sebastian såklart.... Sen kommer även robin . som är en kille ja träffat ute några gånger i höst men vi har adlrig gjort ngt, vi har haaft jävligt roligt på msn å telefon å flörtat en hel del:P men som sagt..oskyldigt men endå! och även jonas- en kille ja hookade i våras på KB (minns du åsa:P) som e bästa kompis med en anna kille från bartenderskolan - stoffe som jag har blivit ritkigt bra vän med också. Stoffe försöker jäämt para ihop oss å han har nog sina planer för imrn när de också SKA DIT!!!! Vi är inte klara där tjejr... här kommer de jobbigaste av allt: På slagt den 12e:

Benny benassi - Jocke ska dit, Sebastian ska (med största sannilikhet dit), Robin ska dit (ooskyldigt men endå) , OCH ALEXANDER CEZAR KOMMER garanterat vara där ! NI VET typ killen som jag tyckt om SÅåå jävla mkt!

fattar ni..jag kommer ju få gömma mig bakom pelarna varje gång ja ser ngn kille...eller så super ja ner mig totalt å typ strular med en främmling så slipper jag alla :D haha näe de ska ja inte göra.. Men detta e nog de sjukaste ja nånsin haft killvägar.... hur fan lyckades jag med detta? å en sak ska jag säga!!! jag tänker INTE missa benny benassi för han e min absoluta favvo-dj!!!!

HELVETE!!!!! :O