After rain comes sunshine!



Gumman, du vet att allt kommer bli bra igen. Det kommer va lite jobbit nu ett tag men kom alltid ihåg att vi alla finns här för dig. Vänner förblir oavsett. Va inte allt för ledsen, han var endå verkligen inte värd den diamant som du är :)
image367
Puss älsklings-krissan!

Rember::
After rain comes sunshine...


också swiiiishhh for de iväg!

ungifär så lät det idag på olas och min snabbt ihop mekade powerpoitpresentation...hahaha den blev verkligen helt OK, för att ha sätts ihop på ca 2timmar.

I vilket fall, tänkte dra snabbt vad som hände i helgen :)

image361

Hade väldans ont i foten så stannade hemma från träning och annat i fredags, sen över lördagen skrev jag massa projektarbete *duktig* sen på kvällen vare festis!
Stina hade middag med alla gosiga flickor och det var jättetrevligt. Hon hade gjort en jääätegod tydligen vegetarisk lassange (meed köööttt, trodde jag) haha och en go sallad (med masssa champinioner;);) hahahha

Iaf in till malmö och där splittrades vi och flickorna stack till Buddah och skaka rumpa och jag stack till rönneholm på vincents fest. Gratis sprit i mängder... inte bra för min del, ushamej..haha. Jag förklara för vincent att vi bara skulle vara vänner framöver och INTE vänner med benefits. VI bråkade verkligen skiiitmkt och vi är inte ens ngt :P haha sjukt pinsamt, de va mkt spritens fel. men i vilket fall så ringde jag alex hur många gånger som helst den kvällen, så jäävla pinsamt. hade noll koll. kommer inte ihåg vilka gånger han svarade eller va vi sa. men i vilket fall

av ngn sjuk anledning som hängde jag med vincent och hans family (sjuuukt sköna, hans syrra är med i kittys proigram på barnkanalen , haha notis) å typ...bråka ännu mer...va fan bråka vi om, de e helt sjukt..fattar inget. Men han sa tillslut, men GÅåååååå då om du känner så! jag ba VA; OKEJ! FUCK U JAG GÅÅÅÅR!
så gick jag



och gick.... runt i limhamn...robin ringde och jag skulle försöka ta mig hem till hnm men va ju helt borta. Å faaan va kallt de va. Hade bara tunn jacka för min kofta försvann ngn gång tidigare på kvällen. En polisbil kom förbi och undrade hur de va med mig. dum som jag va sa jag att allt va jääätebra. jag had eju ltätt kunnat få skjuss av dem. men där kom en taxi förbi sen så jag kom hem till robin...å ja;) å däckade ända fram till typ kl 11 då cezar ringer mig  (när jag ligger brevid robin...ehh) å baa ehm tjaa, läget, jag stängde av mobilen igår för att jag störde mina polare soms ov) hahahaha. ILLA! han ska tydligen inte bo i lund i sommar om han får jobb på lisseberg.. jävleN! men asså guud!
bort bort boooort. jag vill inte va svag för hnm. de e fan bara jobbigt. jag vet endå att jag kommer va igång så jäävla mkt i sommar och i höst, vill inte ha en kille men endå så vill jag ha hnm på ngt hörn. jag tror jag bara jagar hnm för jag vet att han e svår att få! kan ajg sluta fungera på detta viset! alla snälla rara, lätttillgängliga killar lkägger jag på hyllan direkt. aja!!
damnit!

ikv e de ki box och hitintills har jag inte käkat ngt onyttigt idag!

dukti!!

PUSSSSSSS

lever i framtiden

Jag längtar åt så mkt, alltid gör jag så, hur bra jag än har det i nuet, så längtar jag till nästa sak.
Man borde inte leva så. Måste skärpa mig.

Asså din lilla bock! jag orkar inte tänkta på dig mer. GRRRR bort bort bort från mitt huvud. Jag känner mig svag att jag inte har kontroll över känslan.
Jag vill kunna säga att jag skiter i vilket men de gör jag inte. BLääääääääääää
Bajs på er...
helgens händelser som vanligt blev helt sjuka kommer senare..
pözz

Förvirring

Asså..senaste dagarna har inte varit kul. Minst 1000saker har snurrat i mitt huvve å jag msåte skriva ner och börja från ngn ände med allt som ska göras. Val thorens om 2veckor och jag börjar få panik för det äår så mkt som ska fixas! hjälp! men i vilket fall. Igår mådde jag sämst. Så många fester och kuliga skaer hände men jag åkte till centersyd med mamma och beklagade mitt liv. Älsklings mamma lyssnade förstånde på sin förtvivlade tonårsdotter och bjöd på den fetaste bakade potatisen med massssa kykling curry fyllning. Då blev flickan glad igen. Mammsi köpte även en cool jack/kofta och en klänning till dottern som genast blev lite gladare. På kvällen sen ringer både vincent och robin och villa t tajg ska komma till malmö...nooo thaaankzzz. Soffan ska äta massa godis och bli tjock ikv. Av me smink å på me raggsockorna.. haha :D

image359
(testa mig fram sakta men säkert i photoshop)

Åsa citat:
"Fy fan va jag misstolka "och en alkolist i soffan (dawid, hihi)" HAHA"
auuuch. hahah, kul att ni hade roligt i fredags flickor :D
luuuv yah!

anyway.. haha nu ska jag faktiskt gör alite projektarbete...två uppgifter kvar sen e det bara vårt bag in box projekt som är kvar. Ska lägga upp ett eget inlägg om den så alla förvirrade prillor och åsor förstår idéen;)

Ikväll ska jag först åka å gratta stina å äta mig tjock. Sen måste jag in till vincent och hans morsas 50års fest där de hyrt bladins skola och fetas DJ utrustningen och masssa massa gratis sprit :D yeeeS! tänkte titta in lite senare när alla äldre antingen sitter å fnittrar i hörorna eller har däckat..då tar vi över så att säga^^ haha

Åsa nästa vecka tkr jag du ska ha en chillkörkkväll med masa spel å massa drinkar :D jag vill se vme som ebäst på det där man ska ljuga om vad ett ord betyder när folk börjar bli lulliga.. haha.

Jag har nu konstaterat att jag har ca 5200 på mitt konto + 600danska. räcker det med 2500 till cal thorens så har jag alla pegnar jag behlver till hemsedal linis :D dåå köör vi hårt tkr jag!!!

image360


Nu tkr jag även att alla ni trogna fina läsare..typ max 10st...hahha. Ska titta på min FIIINIS hemsida..hahaha!!

http://medlem.spray.se/sofiaparker/

ENJOY :D
längtar till ikv, vill göra mig fin och glamma runt på dansgolv! wiihoo!

PUSSS