On my way!

såååja! nu är det äntligen dags! inflytt i den nya lägenheten! vi började igår å ska hålla på tills söndag. Å vädret är strålande, jag var överlycklig igår när jag satt på vår nya balkong å läste å schtekte i solen! längtar vekrligen tills alla ni ska få se de när de e klart! ni kommer gilla de som fan :D sen får ni utnyttja mig i sommar hahaha.

Imrn ska jag till ikea...ensam antagligen (hemskt? nej!) ja ska köpa lite galgar ill min garderob å aknske köpa nggt mer som behövs akut. VI slutar ju vid 11-12 så jag har lång tid på mig! sen hoppas jag vekrlgien att vi kan få iväg sängarna imrn så jag kan ha en liten fest här på kvällen MED möbler..ananrs är alternativet att ha utan möbler på lördagen. Jag e fett sugen på en skön utflyttningsfest för att sedan ha en ännu fetar inflyttnignsfest!

De som e väldigt bra et att våra grannar under oss verkar otroligt schyssta.de kommer nog inte ha ngt memot sena fester..sen är det en barnfamilj å ett äldre par...så vetifan med dem men vi får hoppas på de bästa!

ja e hyppad som fan över allt som händer! sen mfick vi lite problem med prag och rummen å så men de verkar ha löst sig! vi fick vår vilja fram, laaa gött!!

sen vill ja ha min IPHONE!! frågan är bara om man ska vänta tills juni/juli å köpa en i sverige eller om man ska ta hem en från usa? vill vill VIILLL HA!!

adjöken

Äntligen!"

Nu är projektarbetet inne! dock har vi lite kvar, vi ska skicka in våra moduler och loggböcker också. men känns jäteskönt!

I helgen blev de av lite shopping eftersom man tjänade ihop 2200 på loppiset :D:D
så fick bli ny kofta,väska,tröja,trosor m.m. :)

Nu ska ja på bio ikv! fick tillslut bli zacke! yeees i know, men va fan...de e ba kompis nu som gäller så de ska faktiskt bli ganska kul å träffa hnm igen.

Ajjja i vilket fall! idag va de underbart väder och det har de varit hela helgen! jag blir så jävla lyklig av det! sitta å glassa på skolgården med brillorna i högsta hugg. Dock finns de ju inga snyggingar man kan spana på där då får man röra sig utan för skolans ramar...h.ehe

aja men nu ska ja väl fixa mig å pluggish lite innan bio. PUsss hajjjjjjjjjjjjj

Work it out

Sååå har man tränat ikv. vi var hela 6pers på träningen varav 2 va tvungna att sticka tidigare. Så 4st..hahaha  dock va de jävligt skönt vill ja säga! jag cyklade tilloch med och fick en uppenbarelse över hur jävla skönt det fkatiskt var. Jag tror bilen har förgiftat min hjärna lite. Jag vill lätt börja cykla mer men....att cykla från lomma till lund varje dag? no thanks. ...kanske i sommar..till jobbet. Får se hur satsig man orkar bli.... (önsketänkande)

Imrn e de loppis så jag ska gå å lägga mig nu å läsa och kanske tillåmed läsa ut min bok. Om ja skulle göra de så blir de rekord för mig...en skolbok på 2,5dag. De e fan grymt. Satsar på de!

Senare imrn blire shopping och gos med g-bo tjejerna. De va så jäävla längesen. Vi har inte haft ngn riktig get together..sen februari eler ngt! Jag å prillan snacka om att dra upp till hbg imrn. De komemr ju va så bra väder så de skulle va grymt!!

Nu ska ja krypa ner med min bok. klockan är innan 11 en lfredagkväll...fet nördvarning på mig där :D haha
Byeeez

Was it a dream?

haahha herregud, somnade nu i två timmar efter jag kom hem. Och det sjuka va att jag drömmde att jag steg upp och skulle göra mat men pratade i mobil med en människa som sen ringde och väckte mig ur drömmen. Jag drömmde även att mamma varit å handlat (vilket hon äckligt nog hade?) å at hela frysen va full med froosh smoothie. Så jag steg upp (pratandes med vännen som ringde) sjuukt yrvaken och blandade ihop henne med linn konstigt nog...öppnade kylen och...jaha? vaaaaaaaaaarfaaaaaaaaan e all smoothie. Jag fick nog stå vid kylen minst 5min innan jag fattat i mitt sega huvve att där inte skulle dyka upp ngn smoothie. Så de b´fick bli en macka med mycket rödbetssallad :P ;D


Sen köppte jag min efterlängtade skinnjackaidag. De blev den bruna, och jag tror ja behåller den för jag kommer älska den mer å mer med tiden har ja en känsla av. får hitta en svart nere i Praagish!
tänk, om 2veckor e vi där nere :D fyfan va underbart.


Nu e ja dock lite sur...för vafan hände med SOLEN.... jävla smhi....grr! de msåte bli klart till imrn annars åker jag själv upp te molnen och tar en hårfån om de så ska krävas å blåser bort dem (jag drömmer nog fortfarnade? haha)
adjÖ!

wonderfull!

Detta gör mig otroligt lycklig. mer säger jag inte^^


image418

underbart, livsglädjen stiger till 150%'
:D

Shall i, or shall i resist?

Jag hittade en skinnjacka på HM för ngn vecka sen..som va så grym på mig. Stod länge å velade mellan brun coh svart...å efter många om å men så kom både ja anna å stina fram till att den svarta faktistk va snyggast..men jag ville ha en str 38..så tänkte men ja åker in till malmö..de lär väl ha den. ICKE, den verka inte finnas ngnstans. Sen tillbaka til lund å då e den klart slut i st 40 å finns ba i 42 å i den ser ja ut som en bullig medlem av hells angels i.
Dock fanns den bruna...i 38. Ska man köpa den då, fastän ja faktiskt verkligen ville ha den svarta nu?:( faan
500spänn. Ska man ..?! såhär innan prag??
jag hängde undan den..så får bli en runda på stan imrn efter skolan...man slutar ju 11 så vafan:D:D:D

idag har jag å beckie å stina pluggat hårt å ätit massa kladdkaka. Mysigt. Såg en snutt på tv där en tjej var instängd i ett solarium å henne hy typ frätes isönder...hahaha de sjuka e att ja satt å ba :O GUUD detta msåte jag se, men eftersom två unga damer bakom mig skrek å sparkade runt så va ja tvungen å byta. Varför facisneras jag av när folk skadar sig? e ja sadist eller? inte för att ja tkr de e kul eller upphetsande..ba .....jja.. intresant. jag msåte se va som händer!

aja ^^ 1vecka kvar till flytt å 2 till prag :D im soooooo happpy

Fullpackad dag.....NOT

jaha..ska iväg till skolan för att gå på en svenska lektion..som antagligen komemr bestå av en massa helt onödiga djupa disskusioner. Sen ska man väl hem å plugga som fan. Började läsa räddaren i nöden igår. Den verkar bra. Känns otroligt skönt.

Fan sen kommer ja ju antaligen inte få min skinnjacka från HM :( den verkar va slut i min storlek överallt. Grymmt störigt..har letat länge efter den rätta så finner jag den på HM....love it.

Fan va de isar i tänderna, dricker en IISKALL smoothie nu, å de e såå jävla gotttiiis. näe nu ska man get dressed...for succes! ^^

puss å gull

Dags att andas

Från och med idag...efter jävla miljökunskapsprovets slut (som faktiskt gick oväntat bra, trots mitt dåliga plugg) så känns det som att skolan faktiskt kan gå å klara av. Hade panikångest för några veckor sen men jag ska va redigt flitig i helgen å försöka jobba av så många arbeten som möjligt så ja kan koncentrear mig på svenskan :)

nu har ja för överigt bytt bok..IGEN! inne på mitt 3je val nu...haha
carina verkade dock inte ha ngt emot de, å ja har veklrigen chans på mvg så here i COME!

Sen tycker ja så jävla synd om stinus, hennes matte omtenta e 2veckor tidigare än va hon planerat. Fyfan...lider med dig, men de kommer gå på ngt vis gumms :)


Nu har jag även skrammlat ihop lite money money via tradera..haha
1600:- klirr i kassan. Gammla barbiedockor, två klänningar, 3par skor å pilgrim örhängen m.m. fick ryka denna gången.
Sen SKA de bli sol på lördag..å då e de dags...för de största loppiset genom tiderna.. vi har typ 10flyttlådor med loppisgrejor nu...fan va de rensas mend ee e såå jävllla sköönt å bli av med all skit!

skitrroligtinlääg..jaa..fan ill att man ska behöva skrapa ihop pengar såhär..haha
aja...
peace óut

FIGHT!!!

image414

Ush, sitte rå pluggar, å mina ögon är tunga som bly... hur fan ska detta gå! jag måste plugga in mer miljökunskap men jag vill bar krypa ner å ta en nap. Dcok bord eja inte de med tnake på att efter ha gjort de igår så somnade jag först kl 2 å sov till halv 7... inte okej! måste....hålla...mig...vaken!

Nästa jobbiga sak är att mitt blodsocker ligge rpå noll (fastän ja ätit mellis..mellis..haha) å framför mig finns 1.choklad 2.en påsa kakor 3.delicatobullar 4.kanelbullar.......
än så länge har de gått! men msåte mamma frestas såååå! om ja klarar detta e jag fan bäst..klarade jag de igår så kan ja klara de igen....
sen e de sista korpen match...antagligen ever ikv kl 9. Hopas på vinst. skulle vara et fint litet avslut i vå glänsande säsong..hahaha

ajökens adjöö

Shopping!!

WOOHOO, idag kom ett paket från england från TOPSHOP :))
Mina bikinis har kommit, på hur kort tid som helst! trodde de som bäst skulle komma på tors typ. Underbart!
nu ska ja schteka i dessa å få en snygg bränna för en gångs skull! fak att ja inte hann beställa en svart med får väl bli nästa år.



Sen har jag också kikat runt på forever21. Fyfan va mkt snygga grejor. Jag e så j'ävla sugen på att beställa mer mer mer, de e kul å shoppa på internet ;) haha åh dfe e endå sjukt billigt! alla kläder här mellan 150-300kr


Sen har jag även fattat hysterin med marc jacobs t-shirts i sammarbete med cancerfonder. Sjuukt heta å jag vill trycka hem mig en från ebay :( ska man? eller ska man vänta till prag å shoppa loss helt galet??
bläää


tänk om man haft obegränsat med pengar^^

Swiiiiiiiiiiiiiiish säger de bara

faan va allt går undan nu, veckorna rinner förbi som en livsfarlig fors, och jag känner att jag åker med utan ngn kontroll. Nu åker vi till prag om lite mer än 2veckor..2veckor!!! fattar ni, de e typ som att säga imorgon, och innan dess ska en massa inlämngar, prov och projektarbete avklaras.


Jag har lagt upp ett schema och känner faktsitk att de här kommer gå. Jag har bara ett problem. Och det är att läsa två svcenska böcker. jag e så jväla dålig på att lägg amig å läsa en bok ist för att ligga å kolla på ngn nerladdad film eller serie...de har blvivit min nya kvällsritual, ett episod lost eller one tree hill osv eller varför inte 27dresses? näe ist ska ja tvångsläsa två böcker..på totalt 700sidor och jag har hunnit 50sidor. PANIIIIIIIIIIIIIIIK!
fak fak fak fak

Men i vilket fall. Igår!
 KLASSFEST:D underbart, jag älskar dessa människor emr och emr, de e töntiga, tokiga, glada, roliga, totelt olika men fan vilken skön stämmning de blir av denna helt osannolika kombo just för att alla accepterar alla på ngt sjukt sätt. tiiickle tiickle! hhaha dock va jag själv nästintill nykter igår men hade grymt kul endå! underbart, man kasnke ska försöka fortsätta på de spåret? problemet e bara at man blir trött så foprt!

Nu e de pluggiplugg!
PUSSS

Hultsfreds spöke

Mitt hook , marcus, från hultsfred för 2år sedan e med i ngn omröstning för årets man...tänk så vinner han :O
så dissade jag killen..haha. underbart. jag e så bra på att välja rätt asså.


Följ min utveckling!!


image405

hihihi nu måst eni titta igen(A) http://sofiaparker.webs.com/
har faktistk lagt in en blogg där nu..så kanske lägga av med denna..fast de gör nästan lite ont efter snart...3år!

Idag har jag varit så FRUKTANSVÄRT cepe och trött...men nu e jag pigg igen :D ska spela match om 45min..whio?
Jag å stina fick lite anfall och köpte..nästan ett halvt kilo godis...(fan va mkt de låter) å proppade i oss...sen gav jag resterna till kaj på filmisen för jag fick lite ont i magen ^^ FLÅT emily! men idag hade jag gått in i en lyckstolpe (eller soptunna :P) om jag inte fått en sockerchock... jag tänker satsa end, jag ger inte upp för en dålig dag (+ helgen.. höhö)

Fick mess nu av martin också :D hihi. tror han e ont anande om va som hände efter han gått. hoppas it stays that way. ajaaaaaaa de förgyllde lite min kväll.

Men alla andra killar som börjar på A å slutar på E kan ta å slänga sig i en komposthög där de hör hemma...eller hur stina;)

Sen har jag frågat mamma om köpenhamn på fredag..de ville hon inte! bajsapa också... och så har jag mailat kenneth å frågat om de e OK att jag inte kommer på fler webdesign på fredagar...TÄNK då slutar jag 11 resten av terminen och min lycka skulle vara gjord!!!!!!

Puss haj nu e de volley!

Modeller sökes!

Brudar, nu behöver jag er! till min nya sida.
Ska lägga upp bilder på sminkningar och emd hjälp av coola funktioner. Ex så fotar jag er utan (eller med bassmink) och sedan med olka ögonsminkninga rå läppar..så ska man kunna rulla över bilder på produkterna och så vips blir ert ansikte sminkat i just de färgerna :D

om ni inte ställer upp frivilligt så tvingar jag ngn ;) haha
Behöver samma sak fast till kläder också!

http://sofiaparker.webs.com/
Detta är början! samma layout som här..i know, but me like;)

Nörd som jag e!
köss

Rätt att köpa sex?

jaa mkt intressat debatt de kommer bli. Jag e nämligen för, och så är resten i vår grupp, frågan är om våra argument duger för att få andra å tycka detsamma;) orka dra här nu

FYFAN va seg jag varit idag...... ngt helt sinnessjuk. flams å tram och tellitubbies hit och dit! tur som det är så är vi typ lediga på fredag. ska fråga mamma om hon vill åka över till DK då å kolla balklänningar och kanske handla lite alkoholhaltiga drycker. dock har min mamma börjat bli förtvivlad över min alkoholkonsumtion..
sen att hon fick se både mig å åsa..eller iaf mig völidigt mkt på virran i fredags e väl en annan femma,)

nu måste jag faktistk plugga...jag vet itne riktigt med vad som jag ska börja emd dock. Webdesign eller biologi..hum. borde läsa min bok MEN jag hatar vekrligen å läsa när jag känner tidspress

rövhål på denna måndag.

dagens ord: okompliserad

jaa efter ett mkt långt, talafonsamtal med stina så analyserade vi oss fram till att... okomplicerad e de bästa man kan vara. Många killar e de, ex andre å anna å sånna människor e så jävla härliga och lätta att umgås med. Orka konflikter, man ska leva, och ha kul med de människor som man umgås med. inget jäval bullshit. säg de du tkr å känner och leev livet! även om skolångesten e tung så e jag så jävla glad för jag vet hur mkt kul som e framför mig.

Love it (:


image404
våga vara OKOMLICERAD! Pojkhångel! sånt gillar vi! haha


En annan sak, fan va jag e över ALEX.... jag känner att jag har bollen nu och den kommer jag kicka ut åt helvete. han kan verkligen gå å knulla sina 40tjejr å de rör mig inte i ryggen. I dont need it ^^
Hipp hurra för singellivet! ä'ven om de e trevligt med att ha ngn att tänka på å få härliga känslor så e de så jävla kul å va singel. känner doften av frihet och att bara ut och träffa nya människor...
Fan va jag har svårt att formulera mig idag..haha kan typ inte få ihop något vettigt av sånt jag tänker på...
samtal med stina:
Jag: jaa asså, så känner ajg också, mend u vet, när det är så, så känner man så..du vet?
stina: jaa jag fattar, det blir ju bara ...ja duv et..
jag: ja jag vet....fan va bra vi är på att få ihop ett vettigt samtal...
deg i huvet på mig..haha

jag vill festa ikv med..jag har blvit skadad...

gos och knull!

Blond, villig och billig! ahhahhaha


Fest alá fellnäs!

Herregud..japp jag vaknade precis....för jag kom hem kl 8!!! jaa linn..de blev lite för sent för mig med..haha;D
Fan hade sjukt kul igår, dock gjorde jag en tabbe...eller två dvs.

image398
tjej, kille, aspis, me und martin

Som sagt va de lite VT-raunion och herr fellnäs fyllde år. Skitkul att träffa alla igen!! Å speci martin hehe. fick ju aldrig hnm nere i alperna men igår gick det ju mkt bättre;) de hände inget men vi va typ med varandra hela tiden. gooos! och aspis! hahaha vilken jääävla skön kille!! han va tydligen också nere i alperna men vi träffades inte en enda gång? va fan e de. vi skulle i vilket fall ta taxi han och jag ngn timme efter alla brudarna åkt...VAfö åkte jag inte emd dem? dock hade jag jävligt kul som enda tjej kvar med 10killar typ mellan 4-8 på morgonen. Men aspis och jag stod fan ute i regnet..OCH (tabbe nr 1)  jag trillade en gång till rakt pladask på mitt skadade knä så blev blodigt och geggit för hela slanten..har så jävla ont idag! ussh! Vår taxi kom i varje fall aldrig..så vi gick tillbaka till festen och hängde där några timmar till. Folket va ju helt sjuka i huvet..haha de va brottning och manligt hångel i sofforna, barnprogramstittande och dessvärre när jag och...en söt kille vid namn tobias skulle sova..så börja han hångla med mig ?? tabbe nr 2 va de ja....men de blev inget långvarigt..men jävligt stört pinsamt av mig! jag vill fan inte verka så jävla slut och ta de som finns kvar att erbjuda när man typ sett att jag å martin varit med varndra hela kvällen.... Aouuuch, aja de va dumt.  stackars fellnäs,som bara ville sova och få ut alla men så e alla kvar. Känns skönta tt jag stack hem med taxin sen kl 8.  iaf....


1. ngt e skojj, 2. baltzar knådar osnyigt knark i vasken..haha så jävla stört 3. mys med pojkarna 4. aspis, jag å viktor (martins tvillning...som ajg inte hade en aning om i VT så har nog pratat med hnm ngn gång där nere i troa tt de va martin..höh)




Näe FAN....jag gillar martin skarpt! så jävla skön! och de känns bra att man faktistk kunde få ngn som man trånade lite efter konstant i en vecka men med noll succes! vill träffa hnm snart igen..hur de nu ska ske..

Nu blire ltie plugg..fan va denna helgen vart SJUK och GRYM men nu kommer skolångesten tillbaka! sene e deinte så jväal bra att jag vänt hela dygnet ... aja ordnar sig. pushajj

Karatefylla

FYYYY FAN vilken cepe kväll igår. hahaha. Jag vill aldrig mer dricka mig full på vin...de e fan inge bra..man blir ju helt cepe i huvet. De va dock en rolig kväll :)) förfesten nääjs, men trevlig människor, å sen mitt lill ragg e väl en annan femma.. han va jävligt trevlig och rolig men jaa...kanske tur att jag va så väck att jag nog gav hnm fel telefon nr.


1.ville och en...tequila 2. nöff 3.plp 4. :D 5. jaa de ser ut som ajg e naken...

Ikv e jag på de igen! och de står vin och cide rpå menyn igen.. (ush) men ska bli jävligt trevligt att träffa alla VT-människor igen.... och han (A) min VT snygging...som jag aldrig fick...får se om de går bättre här på hemma plan ist ;D


Nu ska jag äta fiskgratäng...gott va? mmmmm käner ni inte hur ni vill haaa! haha
sen får jag väl plugga lite och ha ångest i några timmar över vad jag ska ha på mig ikv..
Byebye

System of the bolag

JAAAHA då va de jävla provet över..de gick ju bra...NOT! fyfan..jag har pluggat så jävla mkt men hans prov e ju översvåra...jävla anushål.
Nu ska jag å min lille langare iväg tot eh bystembolaget å handla lite.. Men huuum, hur mkt behöve rjag för två fyllor? asså jag har ingen aning...va så längesen ajg festa hahaha. men vi kör på ltie cider, vin och....tequilla..gärna allt i en faslig häxblndning..muuummaa^^

Längtar att få klä ipp mig lite, sminka mig svartsotigt och känna mig snygg^^ har klippt till luggen lite igår hos marie. Mkt bättre nu..även om emily fort tycker dene  för lång:P men nu ser jag ut iaf..hahaha.

Blev även en snabb promenix emd prilli å becka..å de vackra vädret försvann lika fort som jag hann komma ut typ,... uhää.

mamma vill att de blir loppis imrn...får se hur de blir med de...BANGAR inte lite extra money. Dock orkar jag inte stå kl 7 imrn när de blåser kallt...

Men aja..so long..nu blire fest^^

pluggish..or festish?

Nu sitter jag här med min biologi, som faktistk går mkt bättre än förväntat. Måste dock inom magan imrn å fråga ut hnm om några saker. Först nu börjar jag se sammanhan i allt detta med celler å atp å membran å grejor..haha all hänger ihop! grattis sofia, 3månader in i kursen ;)

Längtar tills provet e över imrn. Om jag hinner får de bli en runda till helsingör å får dra med mig jeppe isånna fall. I need sprit! dock har oscar(annas käre boy) köpt en tequila till mig i födelsepresent nere i VT som jag aldrig hann få å så har anna varit bortrest, men ska få den nu! asså e de inte för underbart snällt..jag har ju inprincip bara lärt känna hnm nere i VT å då vart jag oftast full..hahaha. Men gud man blir helt rörd.

Hade tänkt skriva ner min lilla lista, likt stina, vad jag har å göra fram tills i slutet av maj...de e helt sick. Men jag tror det kan gå, Funderar på att dra till öland nästa helg, helst helt själv! å bara plugga 24/7. Så kanske jag kan njuta lite andra helger...tror ni jag skulle va effektiv där uppe?

image391
To do list:
Biologiprov
Webdesign (helt ny sida)
4 datakörkorts prov
Projektarbete, labb och reportskrivning
Miljökunskapsprov(väder å vind)
MP arbete med gresa å stina
Genreanalys 4sidor filmkunskap
Biologiarbete om biologisk klocka
Redovisning om biologiarbetet sen prov på allas arbeten!! grrr
Läsa två svenska romaner (totalt 700sidor) skriva 5sidig analys och sedan redovisa
Prov i Miljöpolitik
Religions inlämningsarbete
5sidigt arbete i org. ledarskap med stina å beckie
4sidig filmanalys

jaaa....hur fan sak detta gå lixom? jag vill bara snurra tillbaka tiden i typ 3veckor och sätta mig ner å plugga som en galning.
Men nu e koncentrationen på morgondagens prov. Sen festa i två dagar..sen e de fan plugg i ett sånt tempo som jag nog aldrig upplevt i hela mitt liv. Bra eller dålig erfarenhet? jaja vi får se hur det hela går.

Tillbaka till cellen och allt det roliga som händer i den. hajjjjjjje

PS. Prillan, vafan ba svara på min fråga ;):P

Sköna människor

Asså fan jag diggar mitt korpen lag som fan... Så jävla sköna, glada studenter! men de eså jääääääävla över störigt att ajg inte kan festa med dem..vi lever ju inte alls samma liv känns de som :( THomas, martin, jonas, danil, sofia å carro, nästa höst ger vi gärnet! mitt lilla sutdentlegg kommer jag typ plasta in med en liten guldram..haha okej överdrift..MEn så störigt!

Prillan vet du vem Daniel Theorin i MIF är? ;) Om du vet..e han bra:O haha


Måste bara nämna också. Såg en sjuuukt creepy men bra film i dag på filmkunskapen..momento tror jag den hetter..UBERsnygg kille i huvudrollen..men ja..som sagt en sån film somman funderar mkt på efter mans sett den.
Nu blir det till att nana :) Pusssass

Våren, du är efterlängtad!

Nu sitter man här. Har skrivit religionsprovet. Biologiprov på fredag som jag är asrädd för! hur faaaan ska de gå?!
måste vekrligen börja plugga nu, ananrs luktar de IG.

Men helgen ser ut att kunna bli kul!! måste en veva till DK å handla. Sen blire reunion hos en av malmökilalrna på lördag å på fredag osäkert men de blir nog ngt kul med! förhoppningsvis loppis om vädret tillåter det!!


Ohja..för er som inte vet om de (flesta gör väl de) så fick jag fortkörningsböter i fredags...på väg hem från mitt älskade jobb. 2400:- HEJDÅ. Grrr jävla poliser..ni kan väl åka hem å titta på let's dance ist för att haffa mig!

image389

Sedan tackade jag nej till 3,5kilo ahlgrens bilar. Tanken gjorde mig illamående i stunden ..så gav bort paketet till en pojke ist. Han blev jävligt glad! haha. Men i vilket fall så har typ alla sagt: E DU GALEN! tacka du NEJ till 3,5kilo ahlgrens?!?!?! shit du kunde gett dem till mig!!! jaaa de kunde jag! men om ajg ska va helt ärligt så tänkte jag inte på de just då. Jag tänkte att JAG komemr ha 3,5kilo och att JAG inte har lust att varken frestas av dem dagligen eller äta upp dem. Roligare å se killens ansikte när han fick dem. :)  så godhjärtad jag e...jag är förvånad över mig sjävl..haha.

Har även bokat in en premilinär helg till sthlm. Om jag hittar billiga biljeter vill säga. Jag har faktistk pengar kvar för er som undrar. Är man snål om allt så e man..å så har jag jobbet å bidraget. Så det finns och blir över :) så den 18e hoppas jag på en fest och shoppinghelg uppe i vår vackra huvudstad!!

Juste sen har jag pratat med matt lite. Han kommer 100% å hälsar på i maj :D kuuul! dock sa han att de enda han hittat nu är biljetter för typ 1000euro?!?!??! men han mståe nog hitta billigare..måste fan finnas..varför är de så jävla dyrt att flyga ibland..medans de kostar mindre än en tågbiljet till göteborg ibalnd? helt galet...jävla infrastruktur

Puss och gull engångsknull