Tillägnat prillan ;) Helgen M.m


31142-350

jaaadå! detta inlägget lär väl ta två timmar att skriva... sjukt mkt som hänt nu på sistonde. Börjar med fredagen

Mkt jobbig dag, jag var trött som ett piggsvin (kan man va de, haha?) å kände bara hur jag behövde gå hem å sova hela eftermiddagen...men när man vet att man ska träffa ngn man inte träffat, utan bara snackat med i 3år + ha fest för ca 40pers å vet att man itne har hur mkt tid som helst på sig ( jag fixar mig gärna i 10år innan fest) så ligger man med slutna ögon och bara göra listor i huvet vad man ska göra. I vilket fall skolkade jag Webdesignen (som för övrigt äår FLYTTAD! till svanne på fredagseftermiddagen" GRRRRRR!!!) å hem...

försökte sova men gick inge bra å vips va kl halv 5 å hämta dawid på stationen. Det var gryyym stämmning mellan oss från första sekund..kände igen hnm direkt å vi har nog inte haft en enda pinsam tystnad mellan os på hela helgen. Det kände som vi kände varandra så jävla bra redan! helt sjukt igentligen! älska internet :D haha (nördvarning, men de e faktistk underskattat, varför kna man inte skaffa vänner på internet?? okej..ännu mer nördvarning, ska va tyst nu)

In på systemet, ÖB, coop å efter denna snabba och mkt ansträngande shoppingrunda (typ läsk för 200spänn + en piggelin^^) så gjorde vi lite varma mackor å typ va halvdöda...tills kl helt plötsligt va 7 å jag fick panik för om lite mer än 1h så kom ju folk! å jag har inte börjat, visste inte ens va jag skulle ha på mig! men iaf.. Fix trix å skålde samtidigt med två glas vin. å där börjar mina luckor..hahaha pga min sömnbrist kombinerat med stress och almän särighet så blev jag väääldigt lullig -..nästan full innan ens första gästen kommit. Folk kom i rasande fart och vid halv 10 så är det inprincip svart för mig, kommer ihåg en jävla cepe dricklek som eslövarna kom med, och att vi vart ner eå hämtade solstolar så folk kunde sitt apå ngt i garaget.



å ngn jävla kille som jag aldrig träffat som tydligen sa att han va min bästa vän? haaha sjukt.
Iaf jag minns att jag hade kul och att jag vart mkt nöjd med folkkombinationen. Juste, körde ett race guitarr hero som jag förlora såå jävla fett för de e fan inte lätt när man ser allting dubbelt...hahaha herregud.

Helt plötsligt vart vi påväg till malmö, hur lyckas jag? jag höll på å däcka bara minutrarna innan (detta minns jag för prillan skrek : taaa vatten till sofia!!!! hahahaha. å tydligen hade jag sagt: Vi sticker om 20min! å hållt uppe 4fingrar vartpå folk hade skrattat åt mig men jag hade inte förståt vad jag gjort fel^^ hahahaha. herregud , jävla fyloo!

31142-354

Iaf of to malmö, fick hickattacker (finns filmbevis) å emily propagerade glatt med : BYT E BYT! byt e byt! komigen!! byt e byt! hahahahaahhahaha :D så jävla söt. Vi kom aldrig in på buddah för de va fullt, vilket kanske både va bra..iaf för mig..å stina..haha men tyckte synd om eslövarna (som jag förövrigt betede mig som en jäävla fjortis framför....igen!!!) ojj tappa väsken..ojjj kasta väskan på gusaf....kamera, smink, pengar..alla trillade nog ut på malmö station minst 5gånger.

Aja hemfärd och i lund träffade jag en mkt allvarlig Emmy som stod på tåget till hjärup och argumnterade håårt för att vi skulle hänga med...hon va nästan agresiv...hahahaha så söt.. men vi bestämmde oss för att gå hem ist å jag tog davids vindtäta skidjacka å han tog min tunna kappa...hahahah. fyfan stackare..de blåste typ orkan!


Lagade falflar som förövrigt fortfarande var frysna när vi skulle äta dem..inte gott.. åsa är bäst på att laga fyllemat..sånt kan inte jag! Sen snaaaaaaaaaark

okej...nu kanske ni gett upp....och förstår om ni lägger ner läsnignen nu för ngt viktigare (typ gå på toa eller ngt) men ajg fortsätter iaf...PUH!

LÖRDAG!
vaknade...inte så bakfull men kände helst att jag ville somna om näe jag såg stöket! kladd över hela golvet, ett antal krashade glas, blåa drinkar å skit överallt! solstolar, kalla falflar och en alkolist i soffan (dawid, hihi). Hungriga så beställde vi pizza kl 11 prick (då öppnade dem) haha en kebabtallrik å en pepperoni. När maten kom sov dawid så jag käkade lite pizza sen mådde jag bajs..dawid kunde inte äta ngt alls..för blotta synen av hans kebab fick de att vända sig å båda min åh ans mage. SÅ vi satte på pirates å sov gott  till den i typ 3timmar.

31142-356

Sen stack vi ut till lomma i stormen å kolla mitt hus !! vill flytta nu! å sen till brushan en stund.
Väl hemma försökte vi krapa ihop folk och ha chillkrökkväll men alla vart ganska trötta från gårdagen (utom becka) så jag å dawid bestämmde oss för att köra singstar, med en shot til den som förlorade varje omgång.....de här mina vänner, är farliga grejor...för efter ca 45 min haru fått så mkt i dig (vi förlorade faktistk typ varannan, så de va lika! men....om man shotar så mkt på sån kort tidsperiod..ja ni vet va som sker..man blir helt sär ju...jag kommer itne ihåg så mkt mer sen...becka kom, men några detaljer kan jag inte minnas^^ förutom att jag gav henne min cider och att hon blev arg på dawid för at than kunde darin och daniels låtar så grymt fastän han va helt väck...^^



åhh juste..när becka kom snackade vi av ngn anlening norska och jag frågar glatt becka om å om igen om ohn vill ha en haaalving (shot) haha, varpå hon säger..nu e ju helt....*** ^^

sen nana..typ kl 5...eller ngt...haha å dawid sa att jag fes en fis i sömnen! vilket han sn drog tillbaka men de skulle fan inte förvåna mig..jävla skabb jag e..tänk så händer de när man sover hos hetaste killen...bara PRRFFFTH! haha...znnarrrk!

söndagen..va jobbig och tråkig....städ å film å chokladbollar.... lämna dawid, å kom i sängs alldeles försent så hela min vecka har nu varit helt fuckad rent tidsmässigt. ush...trött some tt as hela daganra utom idag (torsdag) men nu e de helg igen..å jag kommer antagligen festa både fre å lör igen...så pajar jag min rytm å sen e jag trött tills torsdagen..lagom till nästa helg! haha bra rythm...

i veckan...har inte hänt så överdrivet mkt! imrn fyller min muffin-stina år å jag har köpt en rolig presentis^^ haha
snart e de min tur! :D mahha..19 here i come ..hjävla sug ålder!

Juste jag har fan baldejt nu!!! den ni..hahaha Ola och jag e bäst! :P haha å vi ska sitta å terra emmy, becka, carl å willy:D haha

Nu måste jag plugga så jag slipper tänkte på de i helgen!

Hej dååå biatches!!!
31142-355

Hålor på heltid

Hahah asså mitt schema e så skrattretande. Jag har redan håla typ varje dag...på runt 2-4timmar...nu utökas hålan vid två tillfällen för vi har fått disonibel tid.... 4-5timmar håla here i come!" okej att man kan åka hem emellan åt..men de e ju sjukt omständigt så de slutar med att man sitte rå sncakr skit och sen är så trött på lektionen att man inte ens kan stava sitt eget namn. herregud ja! får väl stå ut i 4månader eller va de e:D

Ojojoj, pratade precis med ägaren av hard rock café. Han berätta deras system med 25 å balbalbla, att han bad om ursäkt för att min kväll blivit förstörd och at han absolut ville göra upp det för mig! han verka jättetrevlig och verkligen förstående. Så han sa de jaa sofia, men när du kommer upp till GBG nu ngn gång i vår eller sommar ta med dig tjejgänget så fixar vi en kväll till er. Hör av dig bara. Vi bokar 3bowling banor (3x300) sån virtuell bowling... så bjuder vi på ngn drink eller vin till er alla. kom en 10-12pers så går jag hoppas de gör gott för allt som hände över nyår. Vi ska se till att problemet inte upprepas i framtiden å dadadada. Jag ba..ohfan:D tackar å bugar.
Fan va gött endå. Hade igentligen hoppats på ltie pegnar till min knapra ekonomi men detta va ju nästan bättre. han ger ju mig en kväll för 10pers för typ 1400 eller ngt. Schysst! i like em again! dock hade inte han som sa grodan erkännt ngt. så han visste inte vem det var. men men, who cares! ba jag inte träffar hnm där igen!

SÅ girls!!! helg snart i GBG så utnyttjar vi min lilla ersättning!! ;) wiihooo!

NU kommer typ två kilalr å ska köpa min bräda å ingen mer e hemma!!!! hjääälp!
fak fak fak...aja

PÖSSS

Bag-in-box mjölk!!

Jadå, åsa tror mitt mensproblem kan vara stress...ngt som är högst möjligt! känner att min liv går på högvarv och att jag knappt hinner tänka efter. jag kan itne säga att jag inte gillar edt..för jag älskar när jag vet att de händer mkt saker, jag är nog på ngt mysko sätt kär i "stress". När jag inte har ngt å göra..blir jag förtvivlad och känner mig misslyckad. Jag måste verkligen lära mig att njuta av lugnet och lära mig att stirra ner lite....chilla ffs!!

image348

Idag var iaf ingen bra börjarn på mitt lugna liv. Fyfan, skola å sen in te malmö i regnet. Lämnade CV till lundbergs..hoppas fan!!! jag behöver ett jobb...så jag kan resa på alla ställen.
Så virrade jag runt i malmö å hittade massa skit som vanligt. Köpte dock en TONI&GUY locktång för rena rama brakpriset...jag e bäst på att hitta bästa rean! 600:- kosta den å jag betala 160... ^^ å inte ens de för jag hade presentkort på 200...haha :)) kashiing!

så köpte jag en SportBH som fyndigt nog har ett tryck som de står...stay in place... yapp yapp..till mina kära meloner får vi se om den kan hålla måttet för..haha

Juste så har vi kommit på vad vi ska göra för del 3 i vårt projektarbete. Med hjälp av Tetra pack ska vi intruducera en miljövänlig bag in box mjölk!!! orka inte förklara nu men jag tkr verkligen denna idéen e skitbra! jag tror på den! haha sluurp

Nu e jag så satans trött..allt e i en röra i mitt rum och ska nana tidigt idag. Snart helg! yeaaas!

Pusss adjö!

Vakna med the vioce!


image347


Goood morgon goomorgon alla goa glada göööteborgare (alá robert gustavsson)!!

Sitter här med ett glas te och en skål gröt och känner verkligen såhär...hur fan ska jag orka denna terminen... att börja 8.15 varje dag e inte min grej...jag fungerar inte såhär på morgeonen..går som en zombieupp å öppnar datan. skriver in med fummliga fingrar thevioce.se.... ja detta är min lilla morgon ritual alla dagar jag börjar 8.15.
Jag gillar klanget av Paul, jakobs och josefins röster. Det funkar faktiskt. ,lite timbalnad och snack om allmän skit går jag igång av.

mmm gröt...asså fan va gott de e ...för ett år sen skulle jag aldrig tro att jag tycker så men jag njuter fan av varje sked. Äple/kanel smak och im in heaven! haha

Anledningen till att jag e extra tidigt på språng idag e provet.. hade tänkte titta igenom det lite snabbt idag med.
Nu e gröten slut och jag känner att jag behöver lite smink så att folk inte blir rädda för mig. Pusss hajjj!

Sofiis goes wild deluxe !

 hahaha, jadu liniis (med två i denna gången, jag lär mig;) haha Jag kan säåga på fredag ska du med gåå wiiiild deluxe version! glitter å glamour å vattenpipa! fett pepp!!
först måst ejag dock klara jävla MK-provet imrn! ångeeest!
sen blire malmö å skojakt! alla mina höga e typ isönder eller behöver omklackning elelr ngt...sjukt arigs!

image346


Idag har jag haft 3 helt nya laktioner, vilket va jäälvigt kul faktiskt. Orginisation och ledarskap kände lite som första dagen på förskolan..typ, lekar, å fint sitta på en rad (minnns ni ringarna man sat i^^) å fick en finiis senapspenna...eller alá mustaaaard som emmy utryckte det. Sen vart de miljöpolitik..sem verkar SJUUKT spännande..kalla mig tönt..men de e precis ett sånt ämne som pasar mig. Jag gillar bioligi å så..men de kan bli för mkt, samhäll e min grej..när när dessa blandas har vi en perfekt sofia kombo :)

å sist men inte minst filmkunskap..okcj..kände typ ingen..men ni ve thur jag funkar i sånna situationer?? haha jag börjar snacka på som cdspelare som går på rrepeit. (eller hur fan stavas de?? dagens svåra engelska ord) Vetifan va killen hette men han spelade tydligen i Lugi herrar C å de ska starta ett kattelag(på skojj) o spela ngn gång i veckan. jag tyckte detta lät skojjsigt å lite kul att få spela med lite herrar så jag anmälde mig glatt som frivillig och även på ett hörn stina med;) haha eller sa att du va en finis passare som kanske va på :))

seeeen, köpte jag djungelvrål klubbor (sry sockerpakten) men jag behövede de när man gått i skolan så länge..jag måste hita på en plan...en  frukt med mig varje dag precis som i förskolan. så mitt blodsocker inte sjunkar som idag så jag blir lika seg som ett tuggummi från 2001.

FAn, nu sitter jag å skriver bara för att slippa gå face to face med MK.-n. DÖÖÖÖÖÖ...

aja imrn är de över...va optimistisk!

Bajs på er folket!

Hummm?

En sak gör mig lite rädd..när det står att jag haft 34besökare. inte unika dock på en dag. hoppas fan inte att folk som inte borde läsa eller ha tillgång till detta har det:O maaaah!

hahhaa testa också nyss hur många sidor det skulle bli om jag skulle srkiva ut min blogg. (den har ju varit mkt som en dagbok så) men tydligen 203 sidor ...haha wihoo! tror jag skjuter upp det projektet...ahaha

Skjuta upp allt i sista minuten? thats me

Har en liten fråga till prillan. Vad menar du med att på fredag ska du ta reda på ett å annat om mig? vavavava! haha;)

image340

Aja, jag har inte mått superbra varken i lördags eller i söndags. Hade en otrolig krampverk i magen och va nog inte det roligaste sällskapet på marias födelsemiddag. Men mina kramper kombinerat med tröttheten sen gårdagens utgång och 2timamrs sömn så kan jag skylla på det iaf.

Det sjukaste var att det visade sig att jag hade mens, vilket de andra tjejrna frågade mig om det kunde vara. Och jag hade direkt sagt, nej kan absolut inte vara det! måste vara stress/för mkt mat..osv. Anledningen till detta ärför att jag hade mens för max 2veckor sen. typ ngn vecka efter nyår. vafan innebär detta? är det ngt dåligt, äår jag sjuk:O??? man borde ju inte få mens så ofta de e onormalt ffs! orka, hat på denna skiten, jag mår så jävla dåligt av det...blääääeee!

aja, igår så frossade jag som fan, kom övernes med stinus at de va sista dagaen (yeah right) haha men ska försöka hålla mig undan från allt sött nu, på riktigt! jag vill träna å vara nyttig, och jag håller mig alltid på veckodagarna, men såfort jag har en tråkig söndag så blir det alldeles för ofta som man går å småäter.
aja...

image341
Lilla grodan :D

Folk verkar pepp på fredag vilket jag är med, såvida jag inte har denna jävla magvärk! bort bort! jag tror de kommer bli asbra om de inte blir lite för fullt med folk. måste fixa stolar...haha
Ska bli kul å träffa dawid å pojkarna från chamonix å jocke kanske å så igen :)) hihi

Tittade för övrigt på oprah imorse som handlade om mickel moors dokumäntär sicko. Det är helt sjukt. Usa har inget skydsnät för dess invåanre vad det gäller sjukvård. Allt handlar om attt tjäna pengar och en doktor berättade att desto fler operationer och vård hon nekade, desto mer pengar sparade hon till "the company" vilket i slutändan ledde till hennes befodran och avsevvärda skillnader i hennes inkomst! Hur fan kan USA som ska/vill vara det bästa landet i världen ha kvar ett sånt stenåldrigt system???? det värsta va endå bruden som stod och argumenterade för systemet, helt sjukt! hur fan kan man tänkta på vinster när flera miljoner av invånarna nekas vård. jävla cepe....jag blir så arg och vill kandidera till president och bara skaka lite vett i alla jävla amerikaner!
Ut med trupperna
bättre säkerhetsnät
Bort med vapen till allmänheten
Minska kändisstressen så att inte alla 16åringar svälter ihjäl sig (okej kanske inte upp till presidenten men endå!)
och..hahaha....jag skulle om jag kunde, med risk för att låta allt för rebellisk, bränna varenda jävla bibel i hela det landet för de om ngn tar din religion till sjuka höjder och värderar religion högre än vad som är hälsosamt.
Prillan, vill du diskutera med mig??;) hha näe men jag säger bara såhär. Sålänge man använder sin religion och tror på en nivå där den inte har så stort inflytande på hur man lever eller bestämmer vad man ska tycka så är det helt okej. Men den dagen då man låter texten i ex. biblen som skrevs för över 2000år sedan besämma hur man ska tycka i en av dagens situationer så skulle jag vilja hoppa in och banka lite vett i skallen.

ojoj vad seriös jag blev idag. Nu ska jag skriva mitt MK-arbete och vara duktig! kanske lite projektis ochskå.
Puss hajj svajs!

Nothing goes as planed!

Asså igår va ngn av de sjukaste kvällarna på länge! Sjuuuuukt oväntad kväll och saker hände rosm jag inte hade planerat ngnstans!

Först å främst så va maria här å vi skrev en liten lista på folk jag ville bjuda till min "fest" å slutprodukten blev 44pers.... varav vi sedan störk 4..men sen gick de inte att stryka fler:O å de hemska är att jag bjudit in ännu fler på mina vilda äventyr inatt.

image342
Finis soffis!!


ojojoj, den planerade kväll var: förfest hos perre och sen utgång till kb. Strukturerat å fint!
men kvällen slutade istället såhär:
Sticker till åsa kl 9 efter åsa berättat att hon började bli full så då blev jag genast avis å körde hem min rumpa till henne för att gå samma stig. satte 4starka drinkar och hoppasn..de räckte för heeela natten (till kl 6) + 2öl å en shot...jäåvligt bra tkr jag :D
iaf så körde mia in oss till stna där vi mötte upp pojkarna i åsas klass, de små spjuvlerna!
det regnade å de blåååste utav helvete och Jag HATAR dåligt väder vid utgång..de e typ de värsta som finns!
men i vilket fall in på papaya (eller va folk kallar det nufrtiden) och ALLLA va fan där....träffa daniel wolf, oskar kindgren, ivan å gammla klassen + nya klassen, + massa andra rendom människor, det hela slutade med iaf att jag stod å flörta med bartendern som va jävligt into me..å de försökta jag utnyttja till 100. golddigger som man e..haha
fick tyvärr inget ut av hnm vilket också ledde till att han INTE ffick mitt numer...muhaha..hahaha
sen kom stinas ragg ante med company å satt med dem en stund, å de märktes på dirren att de va från staffanstorp..haha herreegud, men sjukt härliga kilalr dock, bra festpotensial, kan verkligen tänka mig att de aldrig blir en tråkig stund ;D
Ngngång här stack åsa å hela hennes gang vetifan vart..men har en känsla att de hamnade på GEC såsmåningom ;)
Så när ajg skulle ut från fuckingen baren med en helt nyöppnad öl, (som jag hade smuglat in) så vakten ba..asså, du msåte dricka upp den här, du kan iten ta med den ut... jag ba vafan:O okej då! sofia klumkar och vakten står och hejar på...ahaha efter dryga halva flämtandes och dreglandes säger jag till hnm..att jag faktiskt smugglat in den å om jag itne kunde smuggla ut den igen. Han ba..ofan..jomen de skulle du sagt..ta med den ut då.,..haha

Sen helt plötsligt så blir malmöplanerna på riktit å stina kastas in i en taxi med typ 5andra killar varav jag å alex &sebb (ja EN TILL ALEX!!!!) inte fick plats..så vi tog en ensam taxi.


1. Stina på vift 2. Pojkarna på högtalern hehe 3. Alex, i mitten (för dem som undrar)

här började min bekantskap med den nya alex. Alexander berg hette han tydligen. vi komm snabbt in på skidresandet osv å han har tydligen jobbat nere i chamonix och ska dit nästa vecka igen..vilkjet gjorde mig sjuukt avis. han ska tydligen vara grym på skidor och gibba osv. hot hot hot!

I vilket fall..komm fram till slagt (jag betala inget av taxin varken hem eller dit...höhöh, golddiggahh) dansa vilt med ala konstiga pojkar, å slutade med att jag hängde med typ alex hela kvällen och hittade stina lite då å då å sheejkade rumpa :D kött fyfan...haha

Ngngång vid 4tiden så ringer jag stina å ba..vafan e du..hon ba..jag ligger hmema å sover (hon ahde min väska med ALLLT! pengar, nyklar smink...ahfan...) jaha...alex ringer sina polare...de va i en taxi på mcdonalds drive in... å där står vi SOM VANLIGT! sist kvar av alla å ba..fandå...hahaha, så vi hita en svarttaxi som körde såå FRUKTAnsvärt jävla fel så jag tyckte synd om hnm för vi betalde bara 200kr malmö-bjärred x2 för så mkt felkörningar. hem till alex, där han lovade att de skulle va efterfest...p jag hade ju inte så jävla mkt val att hänga med eftersom jag inte hade några pengar... när vi kommer hem till hnm så ligger hans polare å sover...sikken fest! hahaha. oh jag i all förtvilan ringer stina som snarkade djupt med tydligen ante å andre i rummet brevid..haha. ahh men berättade min situation och hur jäävla jobbigt de va..va fan skulle ajg göra? jag kunde inte dra hem vid 5på morognen...å jag vill itne sova över...för jag kommer se förjävlig ut nästa dag...å jag vill itne sova brevid alex..för då vet jag mkt väl va som hädner om vi börjar strula..NAJNAJ t'nkte jag.

Märk väl att jag inte hade strulat med alex på hela kvällen..fyfan va jag retas..e e ngt helt sjukt..haha

i vilketfall... vi ligger å typ snackar i 2timmar i sängen...sen ngngång vid 6 så börja vi strula å ditten å datten...mkt hände..men inte helrunda...vilket könns som ett jävligt smart val.
jag tror han tkr jag e den fetaste tjejplayern ngnsin. haha;D

vid halv 8tiden gick ahsn mamma upp å börja fixa disken (ala marias mamma) å jag ba fan fan fan..jag ville gå innna hon gått upp ....jag vill itne se ut som värsta one night standet..så jävla pinsamt! så smög ut vid 9tiden å tog busen hem...ringer mamma å ba..snälla hämta mig i vid netto..för jag e helt slut å såg föööör jävlig ut... asså. hur jag kunde gå från så jävla snygg som jag va i början avkvällen till de jag vaimorse...de e fan sjukt.. haha

oj va långt detta inlägget blev. men i vilket fall.. bjöd ..smart som jag e!!! in alex och sebastian (sebastian som sa till alex att vi har raggat på varandra för några veckor sen???? ) o ja ba va:O noway..har vi itne alls...creepy.
Bjöd in dem..samt ivan å poya till min fest...så nu lär hema g-bo vittras om festen så ..ähvafan...de e illa asså.

orka läsa detta??? näe..skit i de hahaha inget viktigt...men jag gick å la mig halv 10 imorse..å sen vaknade jag 12..å är pigg? va fan e de för sjukt?
ikv blire middag hos marre + at tjag e bjuden på 2andra fester nu.... få se vad som händer, om de blir utgång eller innemys.

nu ska jag fixa håret så de e lika fint som igår.. =)))

puss hajjjjee

Sex, alkohol och droger

Nej, små barn, jag råkade rfaktistk skriva fel! Resan till val thorens e bokad å betald;) men jag tänkte skriva hemsedal men mina fingrar skrev val thorans;)

image339

Ojojojoj, Dessa dagar är sjuka, nu e jag pigg å pepp som en mört! hihih
I Söndags match, måndags träning 2timmar, igår match emd korpen, ikv match med lugi... hela mitt liv snurrar kring volleyboll nu! but i like it!! :D:D med de nya matchtröjorna komemr vi sooopa mattan ikv!!

Igår var jag på nova å handlade lite saker som jag gått å spanat in ett tag, en jacka, långa skinhandskar och en tshirt som ajg tror becka kommer tycka e fräck;) Sen hittade jag en mobil precis när jag skulle sticka därifrån, å snäll som jag e ringde jag upp på massa vänster å höger å fick tillslut tag i ägaren som inte ens märkt att den va borta. Det första min pengabesatta hjärna tänkte på när jag hitta den var: YEEES, 100-200spänn i fickan (i hittelön då) fan va gutt! men efter ha gjort mig besvär att komma å möta tjejen innan! ni hörde rätt ja...innan skolan började (8.15) å tilloch fick stå å vänta på henne i kylan i typ 10min så säger hon, ohhh tack s¨ååå hemskt mkt, igentligen borde du ha en hittalön men jag har inga kontanter..å jag ba drog på fejksmajlet å nickade glatt, nämen självklart, de gör absolut ingeting, tappa inte bort den nu igen..balablbal.... GRRRRR, endå, de e inte mkt pegnar, men ajg TKR verkligen man ska ge hittelön..speciellt om de e en ungdom som har hittat ens mobil (hon va typ 25-30) jag hade lika gärna kunnat ta den själv för de va en ny ericsson å alla vet väl vilken gammal samsung jag dras omkring med.... mamma vart asförbanad och gav mig en 100lapp i tröst...

Jag e inte sur..men jag tkr faktistk att de e dålig stil....speci med att jag ringt runt först för att hitta henne, sen kommit och mött henne i stan. aja..skit samma!

Sen dra jag till burlöv, å snacka om att jag hittade saker! köpte dock inget utom ett par hörlurar.
jag hittande följande mojs:
Cubus, asfin kofta
Morgonrock - golddigger
Ngn inredningsaffär - En taklampa, som va typ 1,5meter i svarta som draperier, de låter konstigt, men i lomma kommer mitt tak vara typ....3gånger höjden än vad jag har idag så den skulle va assnygg där!
Veromoda - Toppar
Carling -skinjacka + hood
din sko - haha pums som stinus har fast i grått eller vinrött
Wedins - lågklackade stövlar (need på den ) samt ett par moonboots liknande timberland linkande stövlar..
Bik bok - fleecetröjor ( ahha fresh men behöver de till mina skidresor)
och lite annat smått å gott ( jag srkiver inte upp deta för att ni ska ha tråkig läsning utan för att jag själv ska kunna minnas :P.

Sen har jag köpt en skidjacka också från roxy ;) får se om jag behåller den, dene skiitstor, å lång, verkligen snowboarstyle, men ajg drunknar lite i den..hahaha skitsamma! 1500 kosta den på rea :O 3000 ananrs....wiho


Roxy is tha shit!

Sen sprang jag in på perre på expert å vi luncha lite tsm, pratade om allt som har med just sex, alkohol och droger att göra....han å hans jäävla fjortistjejr säger jag bara...fyfan..lika kul varje gång vad den mannen hittar på. han å hans poalre e i 22års åldern men hans två bästa vänner e ihop med två små blonda 90or... å de e verkligen va han söker också, sen blir han paff varje gång när han märker att tjerna e bitchiga, sura, dumma, å rentav trash att ha... skyll dig själv din lille makrill säger jag bara..hahaha!


image338
The golden drink

suparkväll hos hnm snart dock..ska bli spännande å se vad sällskapet blir..haha dock komemr now varken alex eller zackarias va där...hoppas FAN INTE DE! piiiiiinit

Sen gott folk har jg inget emr att berätta, thats it, mit liv e inte emr intressant än så..haha
jo förutom att jag blockade äckel-allans två smashar igår,, två på raken!!!! hahaha in your face u motherfuckaH!!!!

Jag längtar till helgen så jag kan supa rumpan av mig och bara dansa hela nätterna i ända! sen att de e MK-prov på onsdagen e en anna femma.. Seee yaa plp! Peace out

bapada, HEEJ, bapada, HEJ, bapada HEJ HEJ HEJ!!

image334

Match va de idag då ja:D de va kulis, dock förlorade vi^^

fick lite roliga bidler på tjejerna iaf :))
jäval svedala å fula fettot emd utväxt..grr! nästa gång! dåå jävlar!
de e match på ons igen! älskar vardags matcher, mkt bättre än helgmatcher då jag ofta är bakis eller seg som en säck potatis.
Juste så fick vi nya matchtröjor! skitsnygga med vårt efternam på :D Parker, nr3 ...haha
Dock är tyget typ äckelglansigt å storleken lite stor, men sy in den lite så blire prima:)


Pepp som fan på ons! men missa kibox....attsiken!!



Va händer mer??
Joo nu verkar planeringen ligga finis om allt går som de ska
nästa helg...festa å middag hos marre :)
Måndagen...tyskland
Helgen därpå dawid kommer + ha fest
1-2feb, stinus fyller år;) jag å amrre dra till gbg å festa å leta skidjackor!
sen tog de slut
haha
känns skönt att ha lite kul att se fram emot..



Sen france å hoppas på val thorens!
Lite sugen på sälen med, men faktistk inte för alex skull, utan för festen skull:P
Jag ringer inte hnm längre å han ringer inte mig..känns somd e svalnat ganska rejält, få se vad som händer, just nu känner jag iaf att jag inte ritkgit bryr mig utan vill ba leva å ha kulis :)

jahapp..ngt mer att säga? ..nääe slut emd info för idag..haha
Puss heej

Sova är min speciallite!! de du!

Japp...så här bra ungifär gick det med mina planer att ta spinningpass imorse kl 10.00prick......
.....
....
....

(klockan ringer kl9, sofa grymtar, dreglar å letar efter mobilen som tycks varje morgon hamnat på ngt ofinnbart ställe i en kudde eller så. Klick..ba snooza liite....liite...till.....snark...ZzzzZzzzZzzZzzzzz...
vakna med ryck! Oj juste, fan, spinning, titta på klockan.... 11.30. Jahapp....meh då e de skitsamma, kan ligga kvar här en stund till vafan.....de som gick på spinningpasset har redan hunnit hämta sig i 30min, knaske tilloch emd dushat och börjat laga ngn fräsh sallad till lunch....allt för att ge mig den ultimata ångesten)


jupp...så gick det minsan till imorse. MEN! jag är nöjd med mig själv endå vettni. Har suttit hela dagen med mitt lilla samhällsarbete och är klar nu, ska bara rättskriva skiten också. FAAN om kärringen inte egr min VG nu...asså jag...kommer personligen (ah vad annars) hänga mig själv om jag får G i samhällskunskap..., jag trodde jag aldrig skulle säga det där..för jag har alltid trott att MVG eller inget i SH är jag. Men inte med Lena, naaj inte med Lenas cepefrågor, som jag svarar på 2 A4sidor med hur mkt info som helst...så ska jag minsan inte ha MVg....

image327
diiie bitch, why wont you just diiiiiiie?

"E ni med, e ni med , e ni med???" Neej för fan jävla kärring för du står å stammar tills klockorna stannar och allt du säger på en lektion kan läsas in på 5min i boken!! grrr! ush näe, tro inte att jag är arg, jag är bara lite frustrerad över att hon inte ser mina kunskaper i detta lilla ämne.


Becka va smart, hon hoppade spinningen redan igårkväll....

men men :) ikv, vetifan, inte sugen på ngt igen...haha pappa står å lagat köttfärs i paprikor med ris...ska bli smasken, asshungri e jag. Sen ikv tror jag att jag ska försöka slutföra mina backup planer en gång för alla :))
E du stolt över mig nu prillan ??? :)))
jag e de iaf...haha

Nu e de MAAAAAAAAAT, here i come, sen lär de bli viktväktarna nästa men sånt får man ta!
haha
Pusss å hej svejs

Ps.



Ps. Ny parfym, Diesel for life 50ml, Muuuums! Ds.


image326

P för pedant!

Haloooojjj

image325

Då sitter man här en fredagskväll, och för en gångs skull har jag NOLL i ångest. Jag e inte minsta sugen på att festa. Vädret och skolan får mig att vilja krypa ner och lägga mig i ide fram tills blommorna börjar knoppa.

Planerar dock en lite större förfest den 25, med utgång i malmö (KB blire nog) ska tilloch emd försöka köra ut päronen ^^
Om alla kommer som jag tänkte mig så blir de nog 20-30pers :))
å alla ni som läser e såklart bjudna;)

Sen hoppas hoppas! jag på att nästa måndag på D-dagen kunna sticka till tyskland å handla med mamma. Jag ska handla som en galning och hon kommer tycka jag är alkolist..men vafan. haha.
Joo men ni som tror att mina föräldrar är chilla. Detta halvår då jag själv tycker att jag inte festat så mkt som jag kanske tidigare gjort så blir min mamma mer å mer orolig för mina alkohol vanor? jag fattar inte de.. nu när jag typ max max är ute varann helg ...typ. ^^ Men, de e ba konsigt att hon reagerar nu.

Ååååååååh så har pappsi beställt en ny data till mig. Denna lilla LG med 14' skärm (extra liten) kommer bli Miine precious. Nu har jag börjat det stora projektet att sortera alla mina bilder, satt i 4timmar häromdagen och hann halvägs eller ngt. Sen ska jag snyggt och fint bränna enr hela skiten på CD så jag aldrig mer behöver oroa mig för dem. Detta är ngt jag tänkt göra sen i 9an då många bilder började rulla in på min stackars hårddisk.

image324

Sen ska jag från och med nu, efter varje gång jag lagt in bilder, direkt deleta allt skräp + vända på alla bilder rätt(A) jag e fan för lat för mitt eget bästa..haha

Imorgon ska jag på Spinningpass på 10.00 cheeeck. undra om jag kommer klara detta. Får se:D ska smsa becka som e ute på krogen nu å höra om hon e pepp på imrn. Om hon följer emd så lär hon väl ligga å spy på sin spinningcykel. hahahaha ;)

Oh jag herregud, detta blir en tränings/skol helg, imrn ska jag skriva klart SH och föröska få igång min Grupp i MKn att göra klart raporten.
Sen MK prov...sen kan jag FEEESTA :D wiiihooooo. Sen e de inte långt kvar till val thorens:O oooooooooomg!
längta!


Oj, glömde fan varför jag skulel skriva ett inlägg från första början;) ikv har jag varit dukti å städat hela mitt rum, organiserat, rensat och nu ligger allt mitt smink perfekt, kläder, å tilloch med mina trosor ligge ruppdelade i små lådor beroende på vilken typ de är :D hahhah aja
nej nu ska jag ta lite BUS å kolla ugly betty å nana^^ Pussiduss

Trött, tröttare, tröttast

Ush hur hände detta... Jag skulle sova en halvtimme vid 3....vaknar kl halv 6 å mår illa å är fort jättetrött...sms-ar becka å bangar träningen..ba tanke på att stiga upp å på med träningskläder fick mig att bli alldeles yr. Nu sitter man här. Känner som en jävligt nödvändig dag!!.. ganska rolig.. men onödig..haha
Samhäll....komma , närvaro, gå... inte göra ett piss
2timamrs håla.. slagge i biblan..hur pinsam får man lov å bli?
sen svesnka...komma...närvaror..sen lediga...bra haha
matte inställd!

Sen en snabb shoppingtur emd stinus, å hon hittade en asfin väska  en ännu finare necessär! guldig från MAke up store..döööd. Jag fick iaf en kasse å en tidning... wiho^^

Åh hur fan kudne jag få såån jävla träningsverk i vaderna efter min lille eftermiddags nap? har så ont nu så jag knappt kan stå? wtf..haha

aja,  helgen blir spännande...träning + skola! + match...wiho:D hahaha
Pusss

Duktig flicka

Träna första passaet på friskis idag med becka, nu känner man sig duktig:D imrn blire step och bollrullning för lugia herrar A. Har en jävla lektion också..känns lönt! grrrr

Sen fick jag även tillbaka kemiprovet, å jag fick flera poäng över g-gränsen, fastän jag typ bara lagt dryga timmen på att plugga in det:O de förvåna mig som fan..jag trodde helt seriöst jag skulle få ett par poäng...typ ..5knaske..hahaah.
aja, jag kan fortfarande förvåna mig själv:)

Åhhhh sen måste jag också berätta om den underbara ugnsbakade mackan jag gjorde!!
en skiva rågbröd, såna runda plattor typ. Masssa keso på det, sen halva med salami, halva med skinka, tomater å tillslut basilika, å paprika peppar...in i ungen tills tomaterna är lite bruna i kanterna å keson lite lätt gul. FYYYFAN VA GOTT DE VA:D


MUMS..ush va hungri jag blev nu

Natti natti plp!

Men trots allt....

Ojoj, nu har jag lungat mig lite, och mina kära föräldrar lider med mig...
Vi ska sälja den skitdatan och köpa en lite bättre...de känns skönt.
Och jag msåte fkatiskt säga att man lär sig av sina misstag, det var jävligt tur att inte alla bilder från hela min livstid försvunnit...då hade jag nog suttit i tårar minst en vecka...

Jag tar nya foton, hittar ny musik och gör nya arbeten...de får fan ta sin jävla tid...
Det är trots allt bara materiella ting (overdeliga foton..men endå)

Man har ju trots allt kvar det som betyder mest...Vänner och familj (L)(L).
*tillägnar en tanke till min morbror*
Hoppas du har det bra, var du än är!


image323
Touch the sky

2008....vilken bra början


image322

Detta året har ju börjat alldeles underbart
31.dec jag gråter mig in på det nya året och spenderar bort sjukt mycket pengar ionödan
1.jan En nära släkting till mig hittas död.... Åh min älskade mamma mår inte alls bra :(
Älskade morbror <3 <3...fyfan

6 jan. börja må bra men..
7jan... Min data är tillbaka från reperation..... De har installerat om hela skit, min backup funkar inte. Altså ALLT ÄR BORTA!!!!!


Följande fanns:
Bilder från 3månader tillbaka (okej, inte sååå farligt, men som ni vet tar jag mycket bilder, så runt 700st)
Skolarbete
Loggbok till projektarbete, 3dataskriva sidor.....
Bank ID
Telefonlista med ca 200nr som jag skrivit in för hand...
CV
Alla mina favorithemsidor
Musik...
allt allt allt....gone and will never return

FY fan va jag mår pisss...vill bajsa på detta år som jag trodde skulle bli så JÄVLA underbart....men de kanske vänder...en dålig början kanske innebär ett superbra slut?`
vetifan

Ush...å vollybolln ska vi inte snacka om..fy fan va jag sög...
fan va skönt det hade varit att kasta in en vas i en vägg nu....ungifär den ilskan x 100 finns inom mig nu

Och det värsta med allt detta är inte bilderna (det gör ganska ont, men det var bara 3mån) men det är fannemej TIDEN!!!!!

DEN jääävla tid det kommer ta att installera om alla program, att hitta alla hemsidor, att skriva om alla dokument, att ladda ner all musik.. FATTARNI VILKEN TIID DETTTA KOMMER TA!!!! och jag e redan så jävla uppvirrad å stressad som det e,...de e fan ett under att jag fortfarande fungerar normalt...eller normalt å normalt.. man börjar ju ganska cepe i huveudet nu...

ÄH fy fan säger jag bara.

Jag har nog sällen varit så arg och ledsen som jag var idag...och är. Jag vet att många sagt det till mig innna, speciellt prillan har varit på mig som fan, GÖÖÖR BACKUP!!! och gör det NU omedelbart..och efter ni gjort backupen, kolla tt den funkar (alltså inte samma misstag som jag!!!)

Jag skojjar inte...ni vill INTE uppleva vad jag kände idag..de e fan obeskrivligt.-när ngn säger ex.  att ens personliga bilder är borta forever.
Så.... ta er tid, å gör backup!

NU ska jag gå å hänga mig...

Trillat ur fasen igen! grrrr





Jahapp..då sitter man här, har dratt mig för att skriva efftersom jag har ett glapp på sissådär en månad. Denna månad som ahr varit full av, prov, skola, fester, jul, nyår, pojkar, snowboard, händelser, händesler å lite till händelser...många utav dessa som är sånna händelser som bara ser ut å hända mig... HUUUM

Sen finns de ju händelser som varit mindre bra...tilloch med hemska..men ska se framåt...

image315
In kommer det nya året i gbg!


MEn men, de flesta vet hur det ligger till med det mesta så vi börjar om från ruta 1 nu.

2008 välkommen in :)

Detta år vill jag:

Åka till följande:
Val thorens
Sälen
Prag
Hemsedal
Matrei
Stockholm
Gbg/skara
Öland
Holland
Thailand
Australien
Ngn sista minuten charter i sommar? kanske en tripp till ngt festfullt ställe, dock inte sunny tack ;)

Jag vill uträtta följande:
Träna mer!
Bli bättre i vollyboll (jag känenr hur jag utvecklas och de e så jävla kul!, nu ahr stina fått nät å boll + att de e ju lpomma beach i sommar så detta kna nog gå vägen!)
Bättre matvanor (menar inte att totalsluta med gottis utan kunna unna mig utan att tillslut sitta emd ont i magen)
Göra bra ifrån mig i skolan!!!
Lära mig att säga nej till folk
Försöka träffa alla människor som man lovat träffa hur länge som helst
Inte spontanshoppa, FYYYY, fönstertitta först å låta tänka på saken i minst 1vecka. (man ändrar åsikt otäckt snabbt)
Komma närmare killarna i klassen, kanske ngn klassfestg, för de e ju så himmla sköna!
Ha en riktigt braaakstudent, så fixa flak m.m väldigt snart!!! sen blire tyvärr nog lomma studentfest;( men men
Uppleva, resa och njuta av livet detta år!
Träffa alex igen? haha:P han får vara emd på ett hörn, för nu jävlar ska jag vara lite smådissande^^ hihi
Skaffa jobb!!! Viktigt!

jaa, som ni ser blev listan långt ifrån kort, den lär väl fyllas på med tiden. Jag har mycekt att göra på kort tid. Så nu är det väl bäst att sätta igång!
image321
Den lilla blomman jag fick av Alle hela vägen från thai (L)
Som jag lyckades döda inom 6timmar...höhöhö
^^

O V E R & O U T