hejsan hoppsan!

Ojojoj.. 3veckor sen man skrev inlägg senast...snacka om att man uppdaterar bra;)
inprincip har detta hänt: Jag har festat saaaaaaatan, gått på bal å TAGIT STUDENTEN:D:D
Wiiihooo..helt sjukt. Jag har inte ritkgit fattat de än. Och det värsta e verkligen att min sommar e uppplanerad från topp till tå med saker som ja vill å ska göra. Sen måste jag försöka kolla upp norge också!!! I NEED CAAAAAASH!

Men vi börjar från början:

Balen, helt underbar, rolig och en verkligt minnesvärd kväll!!! Dock var stressen under dagen ngt jag gärna skippar... Klänningen var klar 5min innan vi skulle sticka på Evas förfest inprincip. Det va asvarm å min sminkning från make up store nästan svettades bort...lockarna la sig och jag va stressad som en stucken gris. Men på ngt mysigt sätt så gick väl allt bra tillslut endå. Dock hade jag gärna velat att lockarna skulel va lite finare och sminket ligga perfa.. men vad ska man förvänta sig av en sån dag som denna. Mammas klänning blev till slut bra också..ÄVEN om den hade kunnat bli 10gånger bättre om hon ba gett de några fakking dagar tilL!! men inte lätt...pga flytt och tunga skolarbeten osv så :/

ANYWAY....jag å olisen looked great..båda svart å vita iaf^^ å vädret var perfekt. Alla hade släppt sin skolångest och vi kunde tsm äntligen fira och festa loss ordentligt innan den stora studentveckan..

fortsättning följer..nu orkar ja inte mer ida...haha